Hälsoteamet – Camilla Larsson

Hälsoteamet erbjuder företagshälsovård med fokus på förebyggande friskvård och omger sig med kompetenta underleverantörer. Man får som kund ett personligt bemötande och de skräddarsyr alltid lösningar efter företagens specifika behov.

Var det självklart att du skulle starta eget?
– Ja, för mig var det nog så. Jag har alltid drivit företag i olika former alltsedan tonåren. Jag tilltalades tidigt av friheten att själv bestämma över mitt arbete. Min pappa har inspirerat mig då han drivit lantbruk i alla år och trots stor arbetsinsats emellanåt, överväger det faktum att man arbetar åt sig själv. Att styra min egen tid är något jag prioriterar högt.

”HighFive har hjälpt mig på många sätt. Framförallt med nätverk och olika infallsvinklar från personer med gedigen affärsbakgrund. Man blir lätt hemmablind.”

Finns det någon anekdot från start-up fasen du skulle vilja dela med dig av?
– Jag minns utmaningarna som fanns i det tidiga skedet. Jag och min kollega gav oss ut och skulle sälja tjänsterna på marknaden, bara för att finna att vi lät som Piff och Puff i våra säljsamtal. Man ville så mycket att det var svårt att komma till kärnan i försäljningsprocessen. Idag krävs inte detta på samma sätt och värdet vi levererar talar för sig självt.

”Om ett par år är Hälsoteamet en väletablerad företagshälsovård som är ett fullgott alternativ på marknaden.”

Hur hittar du inspiration i ditt entreprenörskap?
– I mötet med andra människor. Jag kikar också på duktiga entreprenörer runt om i landet som lyckats bygga en solid organisation och fått den att flyta.