Skip to main content

Eventkalender

Här hittar du några av de evenemang vi arrangerar eller är delaktiga i.

torsdag 18 jan

Frukost & AI-snack med Gabriel Ghavami Grundare av GO MO Group

Vi är inte här för att bara anpassa oss till det föränderliga landskapet – vi är här för att leda det, för att omdefiniera det.

”Frukost & AI-snack” 🤖 och vi är så taggade och laddade för vår första gäst 2024 som är ingen mindre än Gabriel G. Ghavami ✨ 🚀

”År 2024 kommer att präglas i historieböckerna som året då allt förändrades. Det är året då våra barn och barnbarn kommer att peka på och säga – det var då det hände.” – Gabriel Ghavami

Många tror att 2024 kommer gå till historien, däribland Bill Gates och Gabriel Ghavami. Bill Gates har vi inte lyckats fånga ännu men vi är stolta och ser med spänd förväntan fram emot att få träffa och få lyssna till Gabriel Ghavami under årets första Frukost & AI-snack.

I en tid då AI omformar vår framtid som den mest genomgripande teknologiska revolutionen, tar Gabriel Ghavami, den visionära VD:n för GO MO Group, oss med på en resa genom denna förändring. Med över 20 års erfarenhet och en dubbel examen inom marknadsföring och finans har Ghavami ständigt utmanat normer och omfamnat innovation. Under denna session kommer Gabriel att djupt dyka ner i AI:s potential, särskilt fokuserat på Chat-GPT, och ge insikter om hur företag kan maximera sin nytta av denna teknik.

– Låt oss tillsammans utforska hur vi kan forma framtiden och dra full nytta av AI:s oändliga möjligheter, säger Gabriel Ghavami, den visionära VD:n för GO MO Group.

VARMT VÄLKOMNA ☕

Anmälan gör här och det är först till kvarn som gäller då vi har begränsat antal platser 👇🏼

    Trade Center, Halmstad
    Dela kalenderhändelse