Skip to main content

Eventkalender

Här hittar du några av de evenemang vi arrangerar eller är delaktiga i.

torsdag 18 apr

Frukost & AI-snack ”AI för marknadsföring” med Effektify & HighFive

🚀 Framtidens Marknadsföring: När AI möter Kreativitet! 🤖

Vi lever i en spännande tid där teknologi och innovation förändrar spelplanen för marknadsföring. Artificiell intelligens (AI) har blivit en game-changer när det gäller att förstå och engagera målgrupper på ett helt nytt sätt.

Frukost & AI-snack välkomnar Madeleine ”Effektify” som tillsammans med HighFive egna XR-ninja Tor och Innovationschef Anna ger oss verktyg, inspiration och case stories för denna game-changer som AI innebär inom Marknadsföring.

 

🔍 Målgruppsanalys och Precision:

Med AI kan vi nu analysera enorma mängder data för att förstå kundernas beteenden och preferenser. Det ger oss möjligheten att skräddarsy kampanjer som träffar rätt målgrupp, vilket sparar tid och resurser samtidigt som effekten ökar.

 

🎨 Kreativitet på Nästa Nivå:

AI fungerar inte bara som en datadriven analytiker utan också som en kreativ partner. Genom att använda maskininlärning och neurala nätverk kan vi generera unikt och engagerande innehåll som sticker ut och skapar starkare varumärkeskopplingar.

 

📈 Optimering i Realtid:

En av de mest kraftfulla aspekterna av AI inom marknadsföring är förmågan att optimera kampanjer i realtid. Genom att kontinuerligt analysera prestanda och anpassa strategin kan vi maximera resultatet och snabbt anpassa oss till förändrade marknadsförhållanden.

 

🌐 Global Tillgänglighet:

AI öppnar också upp möjligheter för global marknadsföring genom att hjälpa till att översätta och anpassa kampanjer för olika kulturer och språk, vilket skapar en mer inkluderande och framgångsrik strategi.

Är du redo att omfamna AI i din marknadsföringsstrategi? 💡

Anmälan, boka din och kollegornas plats idag!

Frukosten är kl.8.00-9.00, kom gärna 5 min innan så du hinner ta din frukost och plats, välkommen.

    Trade Center, Halmstad
    Dela kalenderhändelse