Skip to main content

Eventkalender

Här hittar du några av de evenemang vi arrangerar eller är delaktiga i.

torsdag 16 maj

Frukost & AI-snack med Åsa Fast-Berglund från Stena recycling om AI, hållbarhet och digitalisering.

Åsa Fast-Berglund jobbar med Digitaliserings- och Automationsfrågor på R&D på Stena recycling.

Åsa var tidigare forskare på Chalmers Tekniska högskola där hon forskade på hur olika typer av automation kan hjälpa och stödja människan.

Åsa kommer prata om hur AI och digitalisering kan hjälpa till ett förbättra både leveransen och hanteringen av ett komplex materialflöde men även hur teknik kan hjälpa människan som jobbar i produktionen eller på kontoret. Utvecklingen inom digitalisering och AI går med rasande fart men det kan vara svårt att förstå vad man som företag kan använda det till. Åsa kommer ge lite exempel på detta samt lite tips på hur man kan börja sin digitaliseringsresa.

Stena Recycling har verksamhet i sju länder med över 150 olika typer av anläggningar. I Halmstad ligger Stena Nordic Recycling Center som är en av norra Europas största återvinningsanläggningar där man återvinna främst metaller, plast och elektronikskrot.

Här har man innovativa processer på plats för att återanvända och återvinna även de mest komplexa produkterna – säkert, effektivt och på industriell nivå.

Boka din plats idag!

Frukosten är kl.8.00-9.00, kom gärna 5 min innan så du hinner ta din frukost och plats, välkommen.


     

    Trade Center, Halmstad
    Dela kalenderhändelse