Skip to main content

Eventkalender

Här hittar du några av de evenemang vi arrangerar eller är delaktiga i.

torsdag 17 okt

Frukost & AI-snack ”Hur man driver förändring från innovation till implementation i en organisation”

🌟🚀 Leda innovation med fokus på kärnan av verksamheten! 🚀🌟

Kenneth Verlage har framgångsrikt implementerat innovation i stora organisationer, bla. i roller som CIO/CDO på Munters, head of Business development på PostNord. Han drivs av passionen att främja förändring och skapa värde både för kunder och den egna organisation. I en värld där innovation är livsnerven för framgång är det avgörande att verka i framkant av teknisk utveckling samtidigt förblir intimt förbundna med kärnverksamhet.

Att navigera i komplexiteten hos en global organisation med varierande tillverkningsmiljöer och lokala marknader kräver smidighet, vision och en obeveklig engagemang för innovation. Målet är inte bara att anpassa till förändringen utan att leda den, forma framtiden för branschen genom banbrytande idéer och transformerande lösningar.

För Kenneth är innovation inte bara ett modeord – det är inrotat i hans DNA. Från att optimera processer i de egna tillverkningsanläggningarna till att revolutionera kundupplevelser genom toppmoderna teknologier, pressas ständigt gränserna för vad som är möjligt.

En av de mest spännande utmaningarna många bolag står inför är att utnyttja kraften och systemfloran i den centrala IT-miljön för att driva innovation i hela sin organisation. Genom att använda dataanalys, maskininlärning och andra framväxande teknologier låser de upp nya insikter, effektiviserar verksamheten och levererar enastående värde både för den egna verksamheten, kunder och intressenter.

Men innovation handlar inte bara om teknik – det handlar om MÄNNISKOR säger Kenneth. Om att främja en kultur av kreativitet, samarbete och kontinuerligt lärande. Därför räcker det inte att bara investerar i de senaste verktygen och plattformarna utan också i att utveckla talanger och färdigheter hos sina fantastiska team.

Välkommen att anmäla dig redan idag!

Frukosten är kl.8.00-9.00, kom gärna 5 min innan så du hinner ta din frukost och plats, välkommen.


    Trade Center, Halmstad
    Dela kalenderhändelse