Skip to main content

Eventkalender

Här hittar du några av de evenemang vi arrangerar eller är delaktiga i.

torsdag 11 apr

Frukost & AI-snack med Robert Quinn innovation Lab IBM, AI omvärldsbevakning

En framtid där Quantumdatorer och AI arbetar tillsammans för att forma en bättre värld!

-Vi står för teknologisk innovation med hjärta och etik i framkant, och vi bjuder in dig att vara med och skriva nästa kapitel i den digitala revolutionen säger Robert Quinn IBM Technology.

Fördjupa din förståelse för den framväxande fusionen mellan Quantumdatorer och Artificiell Intelligens (AI) och hur detta banar väg för en bättre och mer hållbar framtid. 🚀✨

Teknologin har genomgått en snabb omvandling de senaste 12 månaderna, och de distruptiva innovationerna inom Generativ Artificiell Intelligens och Quantumdatorer har skapat en ny era av möjligheter. 2023 markerade starten, och 2024 kommer att vara året då vi operationaliserar dessa teknologier på ett sätt som kommer att omforma vår värld.

🚀 Är du redo för detta nästa stora steg? Vi bjuder in dig att vara en del av vår resa mot en framtid där Quantumdatorer och AI arbetar hand i hand för att skapa en bättre värld. Vi är stolta över att vara drivande inom teknologisk innovation, och vi vill att du ska vara med och skriva nästa kapitel i den digitala människocentrerade revolutionen.

 

Anmälan, boka din och kollegornas plats idag!

Frukosten är kl.8.00-9.00, kom gärna 5 min innan så du hinner ta din frukost och plats, välkommen.

     

    Trade Center, Halmstad
    Dela kalenderhändelse