Art Upz växer och lanserar mot Europa

Art Upz är ett nytt, ungt och rebelliskt Halmstadföretag som representerar hundratals oberoende formgivare och designers från Sverige. De är ett av företagen på High Five. Inom kort är visionen att representera tiotusentals artister, designers och vintagesäljare runt om i Europa.

Lansering mot Europa

Art Upz lanserades i Sverige och bara 8 månader senare på torsdag den 12/5 lanseras tjänsten internationellt mot Europa. Trots att Art Upz enbart funnits på svenska har de redan användare i 5 länder och förfrågningar från ytterligare 10 länder har inkommit, så intresset för tjänsten är stort även på en internationell marknad.

Att komma ut i Europa innebär inte bara att man tar del av en större marknad, utan även att man får tampas med ett antal stora konkurrenter. Men detta är inget som får det svenska Startup-företaget att tveka.

“Vi tror på vår tjänst och har framgången här hemma i Sverige med oss i ryggen” säger Adam Halling och Philip Heimer som är grundarna till konceptet.

“Att vi skulle växa så snabbt och redan vara ett internationellt företag är fantastiskt och vi är oerhört tacksamma för alla artister, designers, besökare och partners som gör detta möjligt” säger Adam Halling och Philip Heimer

Vad gör Art Upz?

Art Upz ger oberoende artister, designers och vintagesäljare möjligheten att gratis öppna sin egen webbshop där du som slutkund kan handla deras föremål. Det är alltså två saker i ett. Det är en enkel och säker webbshopslösning åt artisterna men även en marknadsplats för köpare som söker efter det unika, det coola, det som sticker ut.

Art Upz har fokuserat på enkelheten i tjänsten från dag ett, det tar enbart 3 minuter för artisterna att starta sin shop och 3 klick för en kund att slutföra ett köp.

“Om vi får ett likvärdigt resultat i Europa som vi fått i Sverige kommer vi bli en stor marknadsplats för kreativa entreprenörer” säger Adam Halling och Philip Heimer.

Art Upz är de nya spelarna på planen och de älskar det!


Besök Art Upz webbshop