BOOST – för förändring

Slås du ofta av hur många utmaningar vi har i vårt samhälle? Skulle du vilja vara en del av lösningen, men har ingen aning om hur? Då är Boost något för dig!  

Boost för förändring är för dig som vill veta vad du kan göra riktigt bra! Om du är medveten om dina drivkrafter blir det lättare att snabbt reagera när livet kastar kurvbollar, eller när det helt enkelt är dags för en förändring. När du vet vad som driver dig blir det lättare att identifiera nya möjligheter och möta förändring med ett större lugn.  

Under fyra onsdagar i höst erbjuder vi dig att hitta och jobba med din inre drivkraft. Kanske har du länge undrat vad du ”borde göra”, eller så vet du vad men saknat kraften att göra något åt det. Oavsett så är du välkommen att hänga med på Boost för förändring där vi träffas digitalt och hjälper varandra komma närmare vår nya vardag.  


4 onsdagar i höst


 • 20 oktober
  kl 16.00- 18.00
  Drivkrafter & drömmar

  Vid första tillfället blickar vi tillbaka och noterar vilka händelser som format och påverkar dig idag. Vi tittar närmre på dina värderingar, lever du som du lär, eller vill du justera något?  
  Slutligen blickar du framåt och identifierar din dröm. Målet är inte alltid det viktigaste, ibland är det alla steg på vägen som ger det verkliga värdet och öppnar dörrar till möjligheter du inte visste fanns. En tydlig riktning och förståelse för dina drivkrafter och värderingar ger dig garanterat en boost 

 • 3 november
  kl 16.00 – 18.00
  Inspiration

  Vid det andra tillfället låter vi dig inspireras av tre personer som kommit underfund med sina drivkrafter och vikten av dem. Du får ta del av deras berättelser och hur de använt sina drivkrafter i tider av förändring. Utmaningarna du helst varit utan är viktigt att komma ihåg, de kan ha haft något gott med sig! För varje sak du undrar över finns det många andra som undrar samma sak, om du vågar vara den som frågar, kommer du garanterat att boosta fler än dig själv!   

 • 17 november
  kl 16.00-18.00
  Idégenerering

  Vid det tredje tillfället kör vi idégenerering på temat samhällets utmaningar, med dina drivkrafter som utgångspunkt. Genom kreativa och lekfulla övningar spånar vi loss på nya idéer och lösningar. Kanske är det just din idé som ger samhället en efterlängtad boost!

 • 1 december
  kl 16.00-18.00
  Fokus framåt!

  Vid det sista tillfället får du chansen att presentera din idé inför en jury. ”Idén är ju inte klar än” men det är precis det som är syftet. Presenterar vi idén tidigt kan vi snabbt göra den ännu bättre och behöver inte lägga tid på onödiga detaljer. Därför kommer juryn ge dig värdefull feedback med avsikt att boosta idén och göra den redo för att möta marknaden! 


ANMÄL DIG GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET NEDANFÖR

 • Kom ihåg att du kan delta digitalt på workshopen! Vi rekommenderar att du deltar under alla tillfällen.
 •