Skip to main content

CybSec

Vi utför etiska hack och GAP-analyser på riktiga bolag, med experter i en trygg miljö!

CybSec

HighFive är innovationsarenan som är länken mellan näringsliv, akademi och offentlig sektor. Genom vårt breda nätverk fungerar vi som en tillväxtmotor för alla som vill starta, utveckla eller etablera sitt företag i Halland.

En del av vår verksamhet går ut på att matcha studenter från Högskolan i Halmstad med näringslivet. Detta gör vi exempelvis genom olika projekt där vi kickar igång och genomför utvecklings- och innovationsprojekt för befintliga företag.

Projekten skapas efter de behov vi ser hos de halländska företagen. I nästan alla våra projekt har vi ett stort fokus på AI, datadriven innovation och cybersäkerhet och drar nytta av den expertis som finns på Högskolan som vi samarbetar tätt med.

 • Cybersäkerhet

  Cybersäkerhet

  CybSec är en satsning gentemot små och medelstora bolag i Halland för att öka deras förstående för cybersäkerhet och rent konkret var de största riskerna finns i deras egna system idag.

 • Fast arvode

  Fast arvode

  Du få ett arbetsintyg samt ett intyg på Linkedin, något som är väldigt bra på CV:t när det blir dags att söka jobb. Samt att du kompenseras med ett fast arvode för ditt deltagande i projektet.

 • Studentkonsult

  Studentkonsult

  Att vara med i projektet som studentkonsult innebär att du får kontakt med bolag och potentiellt en fot in i arbetslivet. Du kommer få applicera teori i praktik och se den faktiska nyttan i verksamheten.

Studentcoach

Martina Jönsson

Projektledare

Fredrik Larson