Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bygg Business med AI 24/10

oktober 24, 2018 @ 1:00 e m - 4:30 e m

Nu drar vi igång vår nya satsning AI.m. En modell och ett arbetssätt med fokus på hur du som företagare och entreprenör kan nyttja och implementera de möjligheter som idag ges genom artificiell intelligens – för att öka tillväxten eller effektivisera verksamheten. 
 
Ett antal utvalda bolag får möjligheten att vara med på en första inspirationsdag i workshop-format på högskolans digitala labb den 24/10, där de får träffa affärsutvecklare från HighFive och inspireras av oerhört kompetenta personer i ämnet från Högskolan i Halmstad. Tillsammans vill vi inspirera, motivera och ge bolagen kunskap om vilka möjligheter som finns och hur dessa kan implementeras i just deras företag.
 
Efter denna första dag kommer tre av bolagen väljas ut och få dedikerad och direkt hjälp med att, efter genomlysning av er affärsmodell tillsammans med affärsutvecklare, skapa faktiska och bolagsspecifika demostratorer av de AI-lösningar som väljs. Detta kommer göras tillsammans med bolagen själva, affärsutvecklare från HighFive samt specialister och studenter från Högskolan under tre halvdagar med start i november.

AI.m. for the future!!!

Detaljer

Datum:
oktober 24, 2018
Tid:
1:00 e m - 4:30 e m
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
www.h5halmstad.se

Plats

DLC, Högskolan i Halmstad
Spetsvinkelgatan 23
Halmstad, 30250 Sverige
+ Google Map

Kom och ge oss en high five

Vår dörr är alltid öppen. Vill du utveckla din idé eller veta hur du kan engagera dig i våra företag, välkommen in till oss.

Öppettider

Måndag till fredag
Kl. 09.00 - 17.00


Adress

Trade Center, våning 2 & 3
Kristian IV:s väg 3
302 50 Halmstad


Kontakt

highfive@h5halmstad.se
+46 (0)73 – 30 38 541