Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innovationsveckan 2018

november 23, 2018 @ 4:00 e m - november 25, 2018 @ 6:00 e m

Våra kompisar, HH Innovation, håller i Innovationsveckan 2018!

Att din omgivande miljö påverkar din kreativitet och din innovationsdrift är välkänt. Trots det ser de flesta inne- och utemiljöer ut som gråa trötta skal utan genomtänkta biytor för informella lärmiljöer.

Därför vill vi utveckla Högskolans kreativa miljöer. Med Högskolan i Halmstads egna lokaler som experimentverkstad utvecklar vi framtidens kreativa miljöer tillsammans.

Under Innovationsveckan samlas fritänkande människor som tillsammans i gränsöverskridande lag får gå loss med sin kreativitet på ett case. Under roliga, inspirerande och givande former tar vi fram framtidens inne- och utemiljöer under vårt hackathon i Digitalt laborativt centrum (DLC) på Högskolan. Alla typer av lösningar och människor är välkomna, bara fantasin sätter gränserna! Anmäl dig i formuläret nedan om du vill vara med!

Syftet med Innovationsveckan är att stimulera innovativt tänkande och få människor att mötas under roliga och kreativa former för att ta fram lösningar på samhällsutmaningar.

Vi sätter samman lag bestående av studenter, forskare, företagare och andra intresserade som tillsammans får skapa kreativa och innovativa lösningar som kan användas till att förbättra vår värld.

Ni får välja ett av de case som presenteras och därefter får ni 48 timmar på er att ta fram en kreativ lösning. Under söndagen den 25 november presenteras resultatet för en jury som sedan utser en vinnare. Helgen innehåller även inspirerande föreläsningar, utbildningar och evenemang.

Då vårt fokus ligger på att skapa en bättre värld och att sprida kunskap, idéer och innovationskraft, är allt som kommer fram under Innovationsveckan Open Source och tillåtet för vem som helst att jobba vidare med i efterhand.

Är du ett företag som vill bidra till eller på annat sätt synas under eventet: kontakta staffan.enting@hh.se.

Vill du vara med och påverka Högskolans miljöer till det bättre? Anmäl dig nu på http://hh.se/innovationsveckan

Varmt välkomna!!!

Detaljer

Börjar:
november 23, 2018 @ 4:00 e m
Slutar:
november 25, 2018 @ 6:00 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , ,
Webbplats:
http://hh.se/innovationsveckan

Plats

HighFive Trade Center
Kristian IV v. 4
Halmstad, Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.h5halmstad.se

Arrangörer

HighFive
HH Innovation

Kom och ge oss en high five

Vår dörr är alltid öppen. Vill du utveckla din idé eller veta hur du kan engagera dig i våra företag, välkommen in till oss.

Öppettider

Måndag till fredag
Kl. 09.00 - 17.00


Adress

Trade Center, våning 2 & 3
Kristian IV:s väg 3
302 50 Halmstad


Kontakt

highfive@h5halmstad.se
+46 (0)73 – 30 38 541