Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunch & Learn – Prestation i olika former

oktober 29, 2019 @ 12:00 e m - 1:00 e m

Välkomna till en ny vecka med Lunch & Learn.

Vi, precis som du, vet att kunskap är viktigt. Vi, precis som du, vet också att tiden kan vara ett problem. Vi, precis som du, vet att det är viktigt att inte skippa lunchen. Därför är vi extra stolta över vårt koncept Lunch&Learn, där lunch och kunskap står i centrum – samtidigt. Den 29 oktober välkomnar vi Istvan Moldovan från MIND Performance Consulting.

Istvan är före detta landslagsspelare för Norge, arbetat som psykologisk rådgivare för Norska olympiska kommittén och nu driver han MIND, med målet att främja tillitsfulla relationer, optimal motivation samt goda prestationer. ” Våra prestationer skapar mening i våra liv!”

Hans samtal om framgång och misslyckande med ungdomar, äldre och ledare inom olika branscher har alla lett till att prestation är väldigt viktigt.
På senare dar har ordet prestation fått en mindre bra betydelse då det förknippas med psykisk ohälsa, framför allt hos unga individer genom höga prestationskrav.
Men Istvan menar på att individen själv vill sträva efter att att förbättra sina färdigheter och längtar efter att överträffa sig själv. Det som saknas för att vi skall uppfylla våra mål är stödet och uppmuntran hos t.ex. föräldern, kompisen eller tränaren i vår omgivning.

Lunchen serveras mellan 12-12.15 och föreläsningen är 12.15-13.00.

Kom till HuddleHub den 29 oktober och bli fullt inspirerad över en god lunch!

Tyvärr är lunchen beställd redan men du är mer än välkommen att lyssna! Ta gärna med din egen matlåda och värm den uppe hos oss på HighFive.

Detaljer

Datum:
oktober 29, 2019
Tid:
12:00 e m - 1:00 e m
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
https://h5halmstad.se/

Plats

HighFive HuddleHub
Kristian IV:s väg
Halmstad, 30250 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.h5halmstad.se

Arrangör

HighFive

Kom och ge oss en high five

Vår dörr är alltid öppen. Vill du utveckla din idé eller veta hur du kan engagera dig i våra företag, välkommen in till oss.

Öppettider

Måndag till fredag
Kl. 09.00 - 17.00


Adress

Trade Center, våning 2 & 3
Kristian IV:s väg 3
302 50 Halmstad


Kontakt

highfive@h5halmstad.se
+46 (0)73 – 30 38 541