Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverksfrukost HighFive – besök av Ernst and Young

oktober 9, 2019 @ 9:00 f m - 9:30 f m

Varje onsdag kl 09-09.30 har vi gemensam nätverksfrukost hos oss på vån 3 Trade Center, HighFive. Frukosten är till för såväl entreprenörer som studenter och övriga intressenter. Bjud gärna med någon som kan ha intresse av att se verksamheten under dessa tillfällen. Vi får tid att dryfta aktuella frågeställningar och vid vissa tillfällen lyfter vi någon av våra fantastiska entreprenörer. Säg till i god till vid allergier eller intolerans.

Nu på onsdag får vi besök av företaget Ernst and Young som är ett världsledande företag inom revision, skatt, affärsrådgivning och mycket mer.
Emma Landström som är redovisningskonsult samt en kollega till henne som är revisor kommer informera om bra tips när man driver eget. Har du tankar på att starta eget eller redan har startat – men har frågor och funderingar så är detta ett ypperligt tillfälle att besöka nätverksfrukosten hos oss på HighFive.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
oktober 9, 2019
Tid:
9:00 f m - 9:30 f m
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.ey.com/se/sv/home

Plats

HighFive Trade Center
Kristian IV v. 4
Halmstad, Sverige
Webbplats:
www.h5halmstad.se

Arrangör

HighFive

Kom och ge oss en high five

Vår dörr är alltid öppen. Vill du utveckla din idé eller veta hur du kan engagera dig i våra företag, välkommen in till oss.

Öppettider

Måndag till fredag
Kl. 09.00 - 17.00


Adress

Trade Center, våning 2 & 3
Kristian IV:s väg 3
302 50 Halmstad


Kontakt

highfive@h5halmstad.se
+46 (0)73 – 30 38 541