Crowdfunding – Highfive

I samarbete med FundedByMe erbjuds invånare i Halland att stötta lokala företag med donationer. Små som stora, varje bidrag kan göra skillnad. Det behövs mer än någonsin och initiativet togs utifrån nya förutsättningar. 

Spridningen av Covid 19 har försatt många företag i kris. Samtidigt är det många i Halland som gärna vill hjälpa till utan att veta hur man skall gå tillväga. Crowdfunding är ett sätt för invånarna i Halland att snabbt och enkelt stötta lokala företag genom donationer. Små som stora, varje bidrag kan vara direkt avgörande. Vi kommuner går samman för att erbjuda detta till våra duktiga företagare.

För dig som företagare gör FundedByMe det enkelt att starta en kampanj för din verksamhet för att få den finansiering du behöver. Här ges möjligheten att tänka kreativt för att få dina trogna kunder att stötta dig. Som krögare kan det t.ex. handla om att bygga en uteservering och om du driver ett café vill du kanske pre-sälja kaffe som löses in vid ett senare datum. Du kanske vill ta chansen att göra ett upprop för att sälja fler årskort till din verksamhet eller så är du i behov av ett specifikt belopp för att köpa utrustning som gör att du kan ställa om.

En biograf kan t ex starta en kampanj för att köpa utrustning som gör det möjligt att ställa om till utomhusbiograf. Möjligheterna är oändliga och HighFives coacher hjälper företagen att bolla ideer vid idétorka. Tröskeln ska vara låg och alla kan vara med. Man kan även som privatperson starta en kampanj för att stötta sitt favoritcafé, restaurang, butik etc.

Att delta är enkelt

Är du företagare som vill lägga upp en kampanj; registrera ditt företag på Funded by me. Kontakta HighFive om du behöver hjälp att fila på din idé.

För dig som vill ge ett bidrag till din lokala favorit.

För dig som vill ge ett bidrag till din lokala favorit, välj från listan på de crowdfunding-projekt som kommer rulla nedan just nu i Halland, vi fyller på efterhand kampanjer kommer in. Klicka på ett företagsnamn och lämna ditt bidrag.
Finns inte din lokala favorit med, tipsa dem gärna om den här möjligheten!

Aktuella kampanjer

Crowdfunding HighFive är ett sätt för invånarna att snabbt och enkelt stötta lokala företag genom donationer, i samarbete med FundedByMe.

Har du en verksamhet och behöver hjälp i dessa tuffa tider? Klicka in på hemsidan FundedByMe och läs mer. Här kan du starta en kampanj för din verksamhet och få den finansiering du behöver.

Starten har gått, alla kan bidra. Action och Highfive!