GET TO WORKBygg ditt CV med riktiga case för riktiga företag

Med Get to work får du som är student vid Högskolan i Halmstad möjlighet att lösa riktiga utmaningar hos riktiga företag.
Det innebär arbetslivserfarenhet, näringslivsnätverk och
referenser som får ditt CV att glänsa.
Anmäl dig redan idag, det spelar ingen roll vilket program eller kurs du läser. Det viktigaste är att du vill bidra med dina kunskaper och lära av andra.

Vill du veta mer om Get to work innan du anmäler dig? Mer information hittar du efter anmälningsformuläret.

Anmäl dig idag!

  •  

Du är efterfrågad

Inför 2021 har vi många företag som efterfrågar studenter med innovationskraft, ny kunskap och unga ögon som ska lösa utmaningar inom en mängd olika områden – alla viktiga för företagens verksamhet. Ta chansen att testa dina kunskaper i verkligheten och utvecklas i en riktig arbetsmiljö!

Så funkar det

Framtiden kräver att vi är olika och använder våra olikheter för att komma på riktigt bra lösningar på utmaningar, därför spelar det ingen roll vilket program eller kurs du läser! Det enda som krävs är att du är student vid Högskolan i Halmstad. I Get to work sätts en grupp om fem studenter med olika inriktningar ihop för att lösa företags utmaningar. Vi från HighFive kommer guida dig och din grupp med olika verksamhetsutvecklingsverktyg och hjälpa er att skapa innovationskraft! Allt för att ni ska känna er trygga i att jobba ihop med företaget under hela processen. Sammanlagt kommer du att arbeta med ett företags utmaningar under en arbetsvecka, 40 timmar, fördelat över sex kalenderveckor.

När ni presenterat era rekommendationer ställer företaget och HighFive upp som referens på ditt CV samt intygar din kompetens på LinkedIn. Du får även ett certifikat på att du genomgått en utbildning inom verksamhetsutveckling.

vi ses där!