High five Day – ett firande av framgång!

Torsdagen den 20 april firades High five Day världen över – och självfallet firade även vi på HighFive! Vi bjöd in till en Afterwork för att fira framgång och hylla entreprenörer. Företagare, studenter, investerare och många andra trevliga människor var med och firade, gav high fives och bidrog till riktigt härlig stämning under kvällen.

Vi har instiftat ett nytt pris, ”HighFive Hand”, som delades ut till HighFive-entreprenörer under kvällen. Utöver äran vann de 20 000 kr och en nyskapad vandringspokal som är designad och tillverkad i samarbete med Fab Lab på Högskolan i Halmstad. De som tog hem vinsten var Christoffer Olsson, Felix Sällström, Carl Halonen Hansson och William Wolff som tillsammans driver företaget Relode – stort grattis!

Foto Ponthus Niemand

De vann med motiveringen: Genom att vara bra ambassadörer för HighFive samt genom att bidra till en trevlig och inspirerande inkubatormiljö, blev företaget på kort tid äkta HighFivare. De har en positiv inställning till entreprenörskap som smittar av sig både på andra entreprenörer och besökare. En stark drivkraft gör att de effektivt överkommer hinder och med en stor kunskapstörst ser de möjligheter istället för problem. Dessa entreprenörer har en lång karriär framför sig, och vi ser fram emot att följa deras resa.
“Det känns overkligt. Det var verkligen ingenting som vi hade väntat oss” William Wolff, Relode
Konceptet High five Day startade på University of Virginia 2002, där studenter delade ut high fives på campus under en dag. Nu firas High five Day årligen den tredje torsdagen i april, och har spridit sig långt utanför universitetets gränser.
Boka redan nu in den tredje torsdagen i april 2018 – fira med oss, eller varför inte arrangera ett firande på företaget? Alla förtjänar en high five!

Läs gärna mer om eventet på hallandsposten.se