Hjärterum

I tider där vi ej kan vara fysiskt tillsammans måste man hitta andra mötesarenor. Därför är det dags att vi träffas – digitalt i Halmstads kommuns digitala mötesplats Hjärterum.

Konceptet Hjärterum är framtaget av Halmstads kommuns innovationsarena HighFive i samverkan med Alla hjärtans hus i hemvårdsförvaltningen och biblioteken i Halmstad. Hjärterum är kostnadsfritt och riktar sig till målgruppen 65+.

Vad är Hjärterum?

Hjärterum är samtalsessioner med olika kategorier och teman och modereras av hemvårdsförvaltningens aktivitetsledare. I Hjärterum kan du delta i en bokklubb, herrträff eller träffa en aktivitetsledare digitalt.

Allt du behöver göra är att välja vilket möte du vill delta i. Detta gör du via länken nedan. Efter att att du har anmält dig kommer du inom ett dygn få ett mail som innehåller möteslänk till mötet du har anmält dig till. När det är dags för ditt mötet klickar du på möteslänken och ansluter via din dator, platta eller smartphone. Hemvårdsförvaltnigens aktivitetsledare guidar dig hela vägen.

Länk till hjärterum