karriärlunch – med highfive och karriärVill du satsa på din idé och odla din karriär men vet ej var du ska börja? Eller vill du bygga dina entreprenöriella förmågor som gör dig mer anställningsbar? Då är Karriärlunch något för dig!

Tillsammans bjuder HighFive och Karriär in till en serie om sex tillfällen i höst där du har möjlighet att lyssna på entreprenörer och inspiratörer som vågat, velat och vunnit. Bli en av oss!

Vill du satsa på din idé och odla din karriär men vet ej var du ska börja? Eller vill du bygga dina entreprenöriella förmågor som gör dig mer anställningsbar?

Lugn vi har möjliggörarna som sitter på svaren hos oss i höst!

Är du riktigt snabb att anmäla dig ges du möjlighet att bli en av de utvalda femton som får deltaga på plats. Då ingår lunch efter föredraget där du kan sitta ner med entreprenören och prata, diskutera, ställa frågor och nätverka med övriga deltagare.

I annat fall är du med via zoom och låter dig inspireras så att just du tar steget du länge funderat över.

Plats: Himmel / Hav, Trade Center och S-huset
Tid: kl 12.10-13.10

Observera: Gällande 21/10 och 25/11 hålls luncher i S-huset. Ni får information efter anmälan skickats in.

Varmt välkommen!

 • 7 oktober
  kl 12.10-13.10
  Christoffer Lindhe

  När Christoffer Lindhe var 17 år förlorade han båda benen och en arm i en tågolycka. I dag är han utvecklingsingenjör och driver ett framgångsrikt företag som ligger bakom en unik egenutvecklad fotprotes. 

  Plats: Himmel & Hav, Trade Center

 • 21 oktober
  kl 12.10-13.10
  Lotta Ericsson

  Lotta Ericsson är erfaren inom turism & hotell branschen med såväl VD tjänster inom båda områdena. Idag driver hon Tallhöjdens restaurang & värdshus och hon inspirerar med energi och målmedvetenhet.

  Plats: S-huset

 • 4 november
  kl 12.10-13.10
  Siddhartha Khandelwal

  Din gångstil kan avslöja hur du mår. Det har Siddhartha Khandelwal tagit fasta på. Tillsammans med sina kollegor i företaget Vectorize Move håller han nu på att ta fram ett system för rörelseanalys som gör det möjligt att hålla koll på hur rehabiliteringen fortskrider för personer med rörelseproblem. 

  Plats: Himmel & Hav, Trade Center

 • 18 november
  kl 12.10-13.10
  Lisa Perby

  Grundare och VD, Menskopp.
  Lisa trodde aldrig att hon skulle arbeta med menskoppar utan var en nöjd tamponganvändare en gång i tiden (det gick över när hon testade kopp).
  Ett par år efter att hon upptäckt friheten med kopp väcktes idén om att börja arbeta med menskoppar och på den vägen är det! På sonens 1-årsdag den 9 juli 2015 lanserades de första menskopparna tillverkade i Sverige – MonthlyCup! Alltsedan dess går det spikrakt uppåt!

  Plats: Himmel & Hav, Trade Center

 • 25 november
  kl 12.10-13.10
  Philip Ohlsson

  Som liten drömde han om att bli musiker, och det blev han. Under flera år turnerade han med hårdrocksbandet runt om i England. Han spelade bas och övade nio timmar om dagen. I dag kan Philip Olsson tacka griniga grannen som klagade när Philip övade sång hemma i lägenheten. Tack vare honom fick han idén till Isovox, den portabla inspelningsstudion som blivit känd världen över på knappt ett år. En av stjärnorna som insett nyttan med Isovox är Seal, som spelat in delar av sin senaste skiva i en egen Isovox.

  Plats: S-huset

 • 9 december
  kl 12.10-13.10
  Kommer snart

  Plats: Himmel & Hav, Trade Center

ANMÄL DIG GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET NEDANFÖR

 • Vi återkommer till dig om du fått fysisk eller digital plats
 •