Karriärlunch med
highfive & karriär

Behöver du en inspirerande lunchpaus eller vill du kanske kicka igång din karriär innan din examen? Karriärlunch är ett koncept där entreprenörer delar med sig av sina berättelser, upp- och nedgångar, misstag och värdefulla lärdomar under en kostnadsfri lunch.

Missa inte chansen att redan nu investera i din karriär. Bygg upp dina färdigheter som entreprenör, bli inspirerad av våra gäster, skapa ett nätverk för framtiden och utforska möjligheterna. Vi bjuder de 20 första på lunch, resterande är välkomna att ta med sina egna matlådor. 

bli inspirerad för framtiden 27/2 12.10-13.00

Martin Giertz, grundare av Moln1 är årets första gäst på Karriärlunch. Han började sin entreprenörsresa redan i gymnasiet år 2019 med en klasskompis. Efter sina studier hamnade de sedan hos oss på HighFive där de fick coachning av en personlig affärsutvecklare. Efter en tid har nu Martin drivit företaget vidare och nu är de fem anställda med ett kontor i Halmstad och ett helt nyöppnat i Lund! 

Moln1 är en marknadsföringsbyrå som hjälper företag att synas digitalt. Deras primära fokus är webb och sociala medier. De arbetar nära och långsiktigt med deras kunder, de hjälper dem att hitta en plan för deras digitala marknadsföring som passar just deras behov. De beskriver sig själva som en extern byrå men med en intern känsla! 

Anmäl dig i nedan formulär, hoppas vi ses!

  •