MEET & MATCH

Nu är det inte många dagar kvar till Meet & Match! Nedan finner ni länken till de olika bolag som kommer att delta den 8 okt. Vi vill stryka under att ni har möjlighet att träffa flera bolag så klicka i alla de bolag ni vill veta mer om och få möjligheten att prata lite extra med.

Innan den 8 okt kommer ni att få ett mer detaljerat mejl med tid och annat bra att tänka på under “speeddatingen”, efter den 8 okt kommer ni att få ett mejla med informationen om ni fått en match eller ej.

Fyll i vilka bolag ni vill träffa innan onsdag kväll den 7 okt.

Tillsammans ökar vi kompetensen i Halland.

TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång.

TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Exempel på kunder: Klarna, SL, Systembolaget, Sveriges Riksbank, Volvo, Skatteverket, SKF, Forex Bank, Vellinge kommun, Handelsbanken.

Här hittar du mer information om studien som beskrivs i filmen.

meta bytes

Vi är Meta Bytes, en konsultfirma med 16 nördar och 5 vovvar, som levererar amazing tech with damn good business impact i teknikmetropolen Laholm. Vårt fokus ligger på högteknologiska lösningar, och arbetar inom många områden, däribland  disruptive technologies (inklusive AI, blockchain och machine learning) systemutveckling, databas design och hantering, infrastruktur och operations. Vi erbjuder lösningar på många sätt, allt från strategi och analys till CTO as a service. Vi arbetar med lokala och internationellt verksamma kunder, från Laholm till London till USA, och vi jobbar agilt med en flexibel strategi för att kontinuerligt skapa värde för våra kunder.

Hos oss tror vi starkt på att göra måndagen till den bästa dagen i veckan, och vi lägger mycket på att vi växer tillsammans, med styrka i personlig utveckling av vårt team. Vi tycker att det är viktigt att arbetet är meningsfullt, belönande och roligt för alla, och lägger fokus på att vara flexibla och positiva, med uppmuntring till ansvarstagande, eget initiativ och ömsesidigt förtroende med våra medarbetare. Vi ser framemot att träffa dig!

PHONIRO

OBS! Genomförs den 9 okt 12.00-12.30

Phoniro arbetar med välfärdsteknik och erbjuder digitala lösningar för vård och omsorg. De skapar ett rikare liv för en åldrande befolkning.

Phoniro vill ligga i framkant när det gäller agila metoder och senaste tekniken. Exempel på lösningar de erbjuder är Digital nyckelhantering, Larmsystem, E-tillsyn och Videobesök.
De arbetar i en platt organisation där du själv som individ har stor påverkan på din arbetssituation.

Phoniro är en del av Assa Abloy, som är världsledande inom accesslösningar och identitetskontroll. 

Halmstads Stadsnät

Halmstads stadsnät är ett kommunalt bolag som har i uppdrag att bygga infrastruktur till företag och hushåll inom hela Halmstads kommun. Målet är att skapa en god och framtidssäker IT-infrastruktur som ger alla som bor och verkar i kommunen möjlighet att kommunicera via ett snabbt bredband. Halmstads stadsnät är ett öppet stadsnät där en mängd tjänsteleverantörer och operatörer levererar sina tjänster (bland annat internet, TV och telefoni) i full konkurrens till stadsnätets kunder.

Genom engagemang, utveckling och laganda är man på Halmstads stadsnät med och skapar förutsättningar för ett enklare liv. Här finns möjligheterna för dig som vill arbeta i en verksamhet som utgör en viktig samhällsnyttig infrastruktur men samtidigt jobba i en bransch där ständig utveckling driver både dig och bolaget framåt. Det bästa av två världar!

dh anticounterfeit

Counterfeit and pirated goods represent 3.3% of global trade and almost all industries are targets for counterfeiting. This not only threatens companies’ profit, but also people, investments, innovation, health and safety. According to the World Health Organisation, 100,000 deaths a year in Africa are caused by counterfeit drugs.

DH Anticounterfeit is an IT company born and raised in Halmstad. We offer an innovative SaaS solution to global owners of intellectual property and brand protection teams who want to streamline, digitalize and professionalize their operations, case & project management, intelligence & data analysis, collaboration, communication & reporting of anti-counterfeiting activities. We are working with innovative technology to make true impact. Come and meet us and we can tell you of how we work with some of the largest brands in the world for brand protection.

Lumit

Med tjänsten Lumit hjälper de restauranger så att deras kunder kan beställa mat och dryck online. Till skillnad från Foodora/Onlinepizza där konsumenterna ska gå in och beställa på foodora.se, så gör Lumit istället så att konsumenterna kan beställa direkt på restaurangens egna hemsida. Det hjälper restaurangen att bygga upp sitt egna varumärke och stärka relationen till kunden. Sen att Lumit tar halva avgiften jämfört med Foodora är bara en bonus. Efter ett år av utveckling har Lumit nu lanserat tjänsten under slutet av sommaren och mottagandet har varit fantastiskt. Fler restauranger vill ansluta än de hinner ta in och de anställer mer folk samtidigt som de nu utökat till att ha nästan hela våning åtta i Trade Center. 

Vad Lumit kan erbjuda är en modern arbetsplats med mängder av möjligheter till praktik/projektarbeten och eventuellt framtida anställningar då de har en bred flora av system som deras tjänst använder. Lumit har frontend och backend som drivs av Amazons moln. De har egna appar, terminaler, kvittoskrivare, APIer och mängder av andra saker som bygger upp Lumit. Allt är byggt i de senaste programmeringsspråken och ramverken för att kunna drivas i molnet. Så vi tror att både vi och du som student skulle kunna få ut mycket av att få kontakt med varandra.

  • Glöm inte att du kan boka in dig på fler än ett företag
  •