MEET & MATCH

Nu är det inte många dagar kvar till Meet & Match! Nedan finner ni länken till de olika bolag som kommer att delta den 8 okt. Vi vill stryka under att ni har möjlighet att träffa flera bolag så klicka i alla de bolag ni vill veta mer om och få möjligheten att prata lite extra med.

Innan den 8 okt kommer ni att få ett mer detaljerat mejl med tid och annat bra att tänka på under “speeddatingen”, efter den 8 okt kommer ni att få ett mejla med informationen om ni fått en match eller ej.

Fyll i vilka bolag ni vill träffa innan onsdag kväll den 7 okt.

Tillsammans ökar vi kompetensen i Halland.

Placeholder

RESPONSR

Responsr har drivits som ett internt projekt i Quicksearch AB, ett digitalt undersöknings och feedbackföretag som idag är 30 anställda och arbetar med Telia, Klarna, Tetrapak, Stadium och 250 andra svenska bolag.

”För några år sedan gjorde man undersökningar någon gång då och då som ett projekt. Man ville veta vad man kunde göra bättre. Nu tänker de bästa företagen mer agilt och involverar kundernas upplevelse och åsikter hela tiden. I framtiden blir det lika självklart att mäta kundupplevelsen som att följa försäljning och ekonomi”, menar Jonas Malmberg som är delägare i Quicksearch AB som finansierar Responsr 

Vi söker en entreprenör som vill ta ansvar för att bygga bolaget Responsr. En VD, en delägare som skall leda och utveckla Responsr till något stort. Responsr är en smart digital feedbacktjänst för mindre företag. Ett mer modernt sätt att göra kundundersökningar.    

Responsrs team består idag av 3 anställda, 2 programmerare och en UX. Vi sitter med utsikt över Halmstad på Gamletullsgatan tillsammans med Quicksearch i Halmstad. Vi erbjuder ett delägarskap i ett nystartat företag, där teknik, team och vissa grundresurser finns. Erfarenheter och kompetens finns att tillgå i koncerenens bolag och vi har finansiering som räcker till en grundlön och lite till.  

Du är en digital entreprenör, har kanske startat ett företag tidigare eller har i din familj. Du är målfokuserad, drivkraftig och vill vara egenföretagare. Du kan sälja in dina ideer och blir den som ansvarar för helheten både i produktutveckling, försäljning, organsiation och finansiering. 

Flera byggstenar finns - den vi söker får chansen att bygga vidare mot ett bolag. 

SPOTTERFISH

Vi är Meta Bytes, en konsultfirma med 16 nördar och 5 vovvar, som levererar amazing tech with damn good business impact i teknikmetropolen Laholm. Vårt fokus ligger på högteknologiska lösningar, och arbetar inom många områden, däribland  disruptive technologies (inklusive AI, blockchain och machine learning) systemutveckling, databas design och hantering, infrastruktur och operations. Vi erbjuder lösningar på många sätt, allt från strategi och analys till CTO as a service. Vi arbetar med lokala och internationellt verksamma kunder, från Laholm till London till USA, och vi jobbar agilt med en flexibel strategi för att kontinuerligt skapa värde för våra kunder.

Hos oss tror vi starkt på att göra måndagen till den bästa dagen i veckan, och vi lägger mycket på att vi växer tillsammans, med styrka i personlig utveckling av vårt team. Vi tycker att det är viktigt att arbetet är meningsfullt, belönande och roligt för alla, och lägger fokus på att vara flexibla och positiva, med uppmuntring till ansvarstagande, eget initiativ och ömsesidigt förtroende med våra medarbetare. Vi ser framemot att träffa dig!

  • Glöm inte att du kan boka in dig på fler än ett företag
  •