Oerfaren entreprenör sökes för att bygga internationellt tillväxtföretag

highfiveLeave a Comment

ISOVOX Med Tech Voice Booth

Halmstad
Upplagt 4 år sedan

Idén är en avknoppning från ISOVOX, Philip Olsson som under sin tid på utvecklingsingenjörsprogrammet startade sin framgångssaga via H5 Student.

Om ISOVOX Med Tech Voice Booths

ISOVOX Med Tech Voice Booth är en revolutionerande inspelningsstudio framtagen för Logopeder inom sjukvården för att kunna analysera tal på ett vetenskapligt sätt.
Det nya varumärket är en avknoppning från ISOVOX, en portabel hemmastudio för musiker som använts av världsartister som SEAL. ISOVOX har sålts i stora volymer i ca 30 länder de senaste två åren.

Idén ISOVOX Med är antagen i H5 Business process och innebär att man får tillgång till professionell affärsutveckling, nätverk, fortbildning och kontorsplats i 18 månader, självklart även stöttning från Philip Olsson. Produkten är testad med mkt gott resultat inom svensk sjukvård och redan nu finns förfrågningar på produkten från ett antal länder i EU, USA och Canada. Produkten är färdigställd och det handlar nu om att bearbeta marknad för en internationalisering av varumärket.

ISOVOX Med Tech Voice Booth söker

Nu söker vi efter en utåtriktad, driven person som är entreprenöriellt lagd och som vill vara med att bygga ett internationellt bolag med bästa förutsättningar. Branscherfarenhet inte nödvändigt och peronliga egenskaper såsom positiv och öppen för utmaningar premieras. Finns möjlighet till delägarskap.

Erbjudandet

I övrigt är det viktigaste att du har bra driv, är produktiv och glad, och har ambitionen att bygga ett startup från grunden! Eftersom du kommer ingå i core-teamet erbjuder vi delägarskap i företaget. Låter det som en chans du inte får missa? Skicka då in CV nedan!

Kuriosa

”Its just a gamechanger and it was the missing piece in location recording for me” – SEAL om ISOVOX

 

Vid ytterligare frågor kontakta

Anders Rosengren

Affärsutvecklare HighFive

anders.rosengren@h5halmstad.se

anders.rosengren@sphalmstad.se

+46 (0)708-186102

 

Jobbbeskrivning

JobbkategoriCarveOut, StartUp

Ansök Online