Ansvarstagande entreprenör med sälj och marknadsådra

highfiveLeave a Comment

P-Koll

Upplagt 4 år sedan

Var med och skapa nästa generations parkeringskontroll via bildanalys och ny teknik!

Om P-Koll

P-Koll erbjuder effektiva parkeringsytor med hjälp av bildanalys och den senaste tekniken i smarta kameror. Den nya generationens parkeringskontroll löser det kraftigt ökande problemet med effektiva parkeringsytor. Den nya tekniken skapar dessutom möjligheter till vidareutveckling av många nya områden där bildanalys kan vara tillämpbart. Pilottest är genomförd med gott resultat och Proof of Concept är på plats.

P-Koll är antagen i H5 Business process och innebär att man får tillgång till professionell affärsutveckling, nätverk, fortbildning och kontorsplats i 18 månader. Produkten är färdigställd och det handlar nu om att paketera erbjudandet, affärsupplägg och utveckla tjänsten. Grundare Emil Andersson arbetar i företaget som utvecklare av teknik och tjänst.

P-Koll söker

Nu söker vi efter en utåtriktad, driven person som är entreprenöriellt lagd och som vill vara med att ta ansvar för affärsmöjligheterna kring tjänsten. Uppgifterna består bl.a av att få till avtal med strategiska partners och kunder, paketera tjänsten, affärsupplägg och utveckling av konceptet. Bygga bolaget P-Koll där marknad och ionternationalisering är i fokus.

Erbjudandet

I övrigt är det viktigaste att du har bra driv, är produktiv och glad, och har ambitionen att bygga ett startup från grunden! Eftersom du kommer ingå i core-teamet erbjuds eventuellt delägarskap i företaget. Låter det som en chans du inte får missa? Skicka då in CV nedan!

 

Vid ytterligare frågor kontakta

Anders Rosengren

Affärsutvecklare HighFive

anders.rosengren@h5halmstad.se

anders.rosengren@sphalmstad.se

+46 (0)708-186102

 

Jobbbeskrivning

JobbkategoriStartUp

Ansök Online