Driven säljare till en unik säljorganisation med kul-kultur!

highfiveLeave a Comment

Halmstad
Upplagt 3 år sedan

Om Sales Network

Vi på Sales Network jobbar med daglig coaching, uppföljningar, professionella kundmöten och säljare i världsklass! Vår uppgift är att öka våra kunders intäkter.
Som säljbolag har vi stort fokus på att utbilda och utveckla våra medarbetare för att vara marknadsledande i professionella kundmöten och i att göra affärer.
Vi jobbar idag med försäljning av både tjänster och produkter business to business (B2B), både över telefon och face to face. Vi är ett alternativ inom de flesta branscher eftersom vi är lyhörda, har viljan att lära och är nyfikna på nya saker. På Sales Network är varje kundmöte en ny spännande utmaning!

Sales Network och Quicksearch söker nu en erfaren säljare 

som vill arbeta med spännande produkter ur Quicksearchs gedigna portfölj av feedback, analys och undersökningstjänster.

OM UPPDRAGSGIVAREN
Quickseach hjälper företag att utvecklas genom feedback från medarbetare och kunder och är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-System. Med egenutvecklad feedbackplattform och konsultstöd ger Quicksearch möjlighet att på ett strukturerat sätt samla in och agera på feedback för att skapa lönsamhet och tillväxt. Quicksearch har kontor både i Halmstad och Stockholm och består av ca 30 medarbetare.

OM TJÄNSTEN
Företaget fortsätter sin starka tillväxtresa och inleder nu ett samarbete med Sales Network för att utöka sin säljkår.
Sales Network arbetar på uppdrag av olika företag där man valt att outsourca hela eller delar av sin säljverksamhet. Vi skräddarsyr upplägget utifrån uppdragsgivarens unika verksamhet och tar därifrån försäljningen till nästa nivå. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi effektivitet, högre försäljningssiffror och fler nöjda kunder. I ett led att nå framgång har vi stort fokus på att utbilda och utveckla våra medarbetare för att vara marknadsledande i professionella kundmöten och i att göra affärer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en B2B säljare som förväntas leverera en hög nivå av kvalitet i såväl kundfokus, personlig försäljning som i kreativitet.
Quicksearch har flera branschspecifika feedbacklösningar för så kallade anslutningskunder bland annat inom golf, hotell- och restaurang och fordon. Ditt uppdrag blir att utöka kundbasen och utveckla konceptet för branschspecifik kundfeedback.
Genom att använda Quicksearchs lösningar får företagen insikter och konkurrensfördelar för att utvecklas. Företaget får löpande rapporter med agerbar feedback inte bara för att kunna vända missnöjda kunder och rädda sitt rykte, utan även för att kunna dra nytta av sina ambassadörer/lojalaste kunder i sin egna försäljning och marknadsföring.
Du erbjuds mycket eget ansvar där du själv driver dina egna försäljningsprocesser. Du kommer att arbeta med telefonen som ditt verktyg men även fältbesök kan förekomma. Du kommer även att delta på mässor för att möta kunder där vi ser affärsmöjligheter. Nykundsbearbetning kommer vara en viktig del av ditt arbete samtidigt som du ansvarar för att vårda och utveckla dina befintliga kunder. Du kommer vara delaktig i det strategiska arbetet med uppdraget och vi ser det som en självklarhet att du bidrar med engagemang och kompetens i din roll.
Din anställning är hos Sales Network där du kommer ha en nyckelroll i företagets mål att överträffa kundernas förväntningar, slutföra lyckade affärer och skapa fortsatt god tillväxt.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort eget driv, envishet och som trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål. En fördel är att du motiveras av att kunna påverka din lön genom dina individuella resultat. Har du tidigare erfarenhet av idrott på högre nivå ser vi det som en stark merit.
För att lyckas i rollen tror vi att du är initiativrik, självgående, resultatinriktad samtidigt som du triggas av att vara en del i ett tillväxtbolag. Du är van och trivs att arbeta i ett högt tempo och motiveras av ständig utveckling och att hitta lösningar när du stöter på problem. Du är bra på att planera, strukturera, genomföra, slutföra och analysera ditt arbete. För dig är det en självklarhet att våra kunder betyder allt för oss och att du har förmågan att hantera detta med kompetens, ödmjukhet och att du är trygg i dig själv. Självklart är du positiv och bidrar till en härlig stämning inte bara mot våra kunder utan även på kontoret.

Låter detta som en chans du ej får missa? Sök idag!

 

Jobbbeskrivning

JobbkategoriStartUp

Ansök Online