Alla framgångsrika entreprenörer vet att produkter och tjänster måste utvecklas ihop med kunden. De vet också hur svårt det kan vara att få kontakt med tillräckligt många människor för att samla data, testa eller få feedback på idén. Detta ska Silicon Halli ändra på!

Hallifornia är med i ett EU-projekt som heter InnoQuarter. Tillsammans med flera andra festivaler i Europa kommer vi att låta startups, entreprenörer, innovatörer och etablerade företag med nya produkter, tjänster och affärsmodeller testa dem på våra festivaler.

Vi har nu valt ut våra spännande idéer och företag som kommer medverka på Silicon Halli! Nyfiken? Klicka in på företagen nedan och läs om deras fantastiska idéer.

Välkommen till varberg 19-21 Juli!

Under tre dagar i juli fylls området runt Varbergs Fästning av aktiviteter för både stora och små. I år kommer du som besökare att kan du välja mellan att köpa aktivitets-, nöjes- och festivalpass, för en eller tre dagar. Supporterbandet från tidigare år finns kvar för dig som mest vill chilla runt eller som inte kan vara utan detta kultiga smycke.

High Five för Silicon Halli

Idéerna som ska testas under festivalen

Här hittar du mer information om några av de start-ups som för närvarande är aktiva hos oss på HighFive under projektet Silicon Halli.