Samarbete med Högskolan i Halmstad

Är du student vid Högskolan i Halmstad och har en idé som du vill göra till ett företag? Eller vill du öva dig i de egenskaper som gör en bra entreprenör? Då är du mer än välkommen till oss! Alla studenter på Högskolan i Halmstad är välkomna under hela studietiden och tre månader efter examen. Vi ställer inga krav – alla är välkomna och du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga. Kom till oss för individuell eller gruppcoachning eller delta på några av våra öppna workshops. Nedan hittar du schema för höstens aktiviteter.

HighFive Student drivs av HighFive på uppdrag av Högskolan i Halmstad, HH Innovation AB.

Get to work!

Vi får ofta höra från studenter att företag efterfrågar arbetslivserfarenhet och referenser, något som många nyexaminerade studenter inte har. För att du som student ska få en chans att bättra på ditt CV drar vi igång Get to work!. I Get to work! sätts en grupp om fem studenter med olika inriktningar ihop för att lösa företags utmaningar. 

Det spelar ingen roll vilket program du läser, framtiden kräver att vi är olika och använder våra olikheter för att komma på riktigt bra lösningar! Det enda som krävs är att du är student vid Högskolan i Halmstad. Vi från HighFive kommer inleda med att lära upp er i verksamhetsutveckling så att ni sedan känner er trygga att jobba ihop med företaget och utveckla deras verksamhet dessutom handleder vi er under hela processen. Under Get to Work! kommer ni använda era olika intressen och kunskaper ihop med era nya kunskaper inom verksamhetsutveckling för att komma fram till så bra lösningar som möjligt för företaget.

När ni presenterat era rekommendationer ställer som företaget som tack upp som referenser på ditt CV i framtiden. Vi från HighFive gör det samma och du får ett certifikat på att du gått en utbildning inom verksamhetsutveckling.

Image

Första omgången av Get to Work! drar igång 4 maj. Sammanlagt kommer du jobba med ett företags utmaningar under en arbetsvecka fördelat över fem kalenderveckor.

Här är ett exempel på vad du kan fylla på ditt CV med efter att du har genomfört Get to Work! Dessutom hoppas vi att du lärt dig mängder att ta med in i ditt framtida arbetsliv och ett helt nytt kontaktnät.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedanför, senast den 28 april.

Image

  •