Image

Uppdrag

HighFive Student är ett samarbete med Högskolan i Halmstad för att främja entreprenörskap hos studenter. HighFive vill öka studenters förmåga att ta beslut, vara kreativ, samarbeta och mycket mer. 

Kort sagt: Vi gör allt vi kan för att du ska gå från att tänka "det där borde någon göra något åt" till " det där ska jag göra något åt!"

HJälp med att utveckla din idé?

Har du en idé som du skulle vilja starta företag på?
Eller vill du starta företag men har ännu inte hittat rätt idé?
Kontakta oss direkt så hjälper vi dig. Vi hjälper dig med vilken företagsform, budget, idéutveckling, affärsmodeller och mycket mer för att få din idé ännu bättre. Har du inte en egen idé kan du välja en från vår idébank och testa att utveckla den.

Du ska inte vara färdigtänkt,
vi är med så tidigt som möjligt  

Vi hjälper dig även 6 månader efter du avslutat dina studier vid Högskolan i Halmstad.

  Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt dataskyddspolicy

  "Det verkar omöjligt
  tills det är gjort"

  STYRELSEINTRO ÄR TILLBAKA!

  Under styrelseintro får du introduktion till stryrelsearbete, praktik, bra erfarenhet att skriva på ditt CV samt ett språng i din karriär!

  3 kvällar utbildning  

  Under tre kvällar får du en hands-on introduktion  där du övas i frågor och diskussioner som är vanliga i styrelserummet.

  3 MÖTEN praktik 

  Efter utbildningen matchas du ihop med ett företag för din praktik. Vid tre möten sitter du med i styrelserummet och använder din erfarenhet i kombination med dina nya kunskaper för att ge ditt perspektiv till en styrelse som vill höra just dina tankar.

  LÄS MER OCH ANSÖK HÄR
  Du behöver ingen erfarenhet,
  bara vilja!

  Bli inspirerad med Karriärlunch

  Vill du investera i din karriär men vet inte var du ska börja? Eller vill du bygga upp dina entreprenöriella färdigheter som gör dig mer anställningsbar? Missa då inte chansen att träffa och inspireras av entreprenörerna som besöker oss på Karriärlunch.

  Nästa gäst är:
  Henrik Otendal 

  24 november kl: 12.10 - 13.00
  Himmel & Hav - TradeCenter våning 22