Skip to main content

Styrelseintro

Du behöver ingen erfarenhet, bara viljan!

Under styrelseintro får du

Introduktion till styrelsearbete, praktik, bra erfarenhet att skriva på ditt CV samt ett språng i din karriär! För att söka behöver du vara kvinna, studera vid Högskolan i Halmstad (eller tidigare student vid Högskolan i Hamlstad) samt tala svenska.

Vi är mitt i en omgång och har inte satt datum för nästa omgång. Anmäl gärna ditt intresse att medverka nästa gång genom att fylla i formuläret längre ner på sidan och va en del av förändringen!

 

3 kvällar utbildning

Under tre kvällar får du och andra kvinnor en hands-on introduktion inom styrelsearbete där ni övas i frågor och diskussioner som är vanliga i styrelserummet. Ni går igenom vad det innebär att sitta i en styrelse så som roller, avgränsningar, ersättning och vad ni kan göra för att bli aktuell för ett styrelseuppdrag.

3 dagar praktik

Under utbildningen matchas du ihop med ett företag där du kommer ha din praktik. Vid tre styrelsemöten kommer du sitta med i styrelserummet och använda din erfarenhet i kombination med dina nya kunskaper för att ge ditt perspektiv till en styrelse som vill höra just dina tankar.

Du kan!

Vi bryr oss inte om vad du läst eller gjort innan. Det enda som är intressant är vart du vill framåt! Om du vill avancera i din karriär, ta plats där de stora besluten tas är detta din chans att ta första steget dit. Vi tror på dig!

  Student/alumn Högskolan i Halmstad

  Fält markerade med en * är obligatoriska
   Student/alumn Campus Varberg

   Fält markerade med en * är obligatoriska
   Studentcoach

   Gabriella Hildebrand

   Studentcoach

   Oscar Ulming