Skip to main content

Inkubatorprogram

För dig med driv och en idé

Från idé till företag

Vårt inkubatorprogram HighFive Business är den perfekta starten för dig som vill ta nästa steg. Oavsett om din affärsidé fortfarande är i en tidig fas eller om du har ett aktivt företag som rullat på i flera år. Som antagen får du under 18 månader tillgång till våra coacher, specialister, nätverk och kreativa miljöer. Vi hjälper dig med att bygga team, hitta finansiering samt förvandla idéen till fullfjädrat företag eller att ta nästa steg med ett befintligt bolag. Fullt fokus på skalbarhet, hållbarhet, tillväxt och originalitet.

 • Ansök till HighFive Business

  Ansök till HighFive Business

  För att vi ska kunna bedöma om vi kan hjälpa till, behöver vi veta lite mer om dig och hur du tänker – oavsett om du är intresserad av att söka till HighFive Business eller bara vill bolla din idé.

 • Sök en Innovationscheck

  Sök en Innovationscheck

  Har du en idé som du vill ge en extra skjuts? Som företagare i Halland har du möjligheten att få tillgång till ett nytt verktyg för din företagsresa. Ansök om en check för extern affärsutvecklingshjälp.

 • 102

  102

  Startups har vi haft förmånen att coacha i vår inkubatorprocess genom åren. Läs nedan om de entreprenörer som är i vår process just nu.

Studentcoach

Gabriella Hildebrand

Affärsutvecklare

Anders Rosengren