Skip to main content

Starta företag

Gör som många företagare gjort tidigare – starta din entreprenöriella resa hos oss

Ta steget med oss

Vi älskar idéer och människor. Och det bästa är att få se dem utvecklas tillsammans. Om du är redo att ge dig själv en rejäl knuff framåt är du välkommen med din affärsidé, företagsstart eller företagsutveckling. Vårt kontaktnät är ditt kontaktnät, här får du tillgång till coacher inom ditt specifika område, önskemål eller utmaning.

 • Ingen idé är för stor eller liten

  Ingen idé är för stor eller liten

  Vi tror på dig! Vi har verktygen, coacherna och kunskapen du behöver för att lyckas med din företagsresa. Hör av dig med din idé, tjänst eller produkt som du länge funderat på så guidar vi dig för att komma vidare.

 • Ansök till vårt inkubatorprogram

  Ansök till vårt inkubatorprogram

  Genom vårt inkubatorprogram hjälper vi dig att omvandla en idé till ett fungerande företag. Du får en kontorsplats, mentorskap och aktiv coachning – med fullt fokus på hållbarhet, skalbarhet, tillväxt och unikitet.

 • Testa dina studentvingar

  Testa dina studentvingar

  Alla som drömmer om att starta eget borde få chansen – särskilt du som är student. Genom att boosta din kreativitet och beslutsförmåga kan du gå från idé till handling.

 • Hallands stödsystem

  Hallands stödsystem

  Vi är en del av det gedigna stödsystemet som finns för entreprenörer i Halland. Med nyttiga kontakter och samarbetspartners erbjuder vi större möjligheter för dig att lyckas.

HighFives nätverk

Vi är otroligt stolta över vårt nätverk. Tillsammans utvecklas vi snabbare, bättre och mer hållbart.

Pusselbitar som passar ihop-

  Här kan du kontakta oss på HighFive

  Fält markerade med en * är obligatoriska


  Studentcoach

  Gabriella Hildebrand

  Inkubatoransvarig

  Mikael Roupé