Skip to main content

Bred kompetens

Med expertis och kunskap från olika område erbjuder vi en stor kompetensbank

Hela vår kompetensbank

Hos oss får ni tillgång till en bredd av olika specialkompetenser från forskare, konsulter och partners inom hållbarhet och hållbara affärsmodeller, AI, teknik, ekonomi och marknadsföring. Man får också tillgång till våra affärsutvecklares stora nätverk av kunskap och kompetens.

Ju bättre man förstår varandra, desto starkare team kan man bygga. Därför är samtliga av våra affärsutvecklare själva entreprenörer och har egen erfarenhet av den entreprenöriella resan.

 

 

Affärsutvecklare

Albin Carlsson

Jag pratar gärna digital affärsutveckling och affärsmodellering med fokus på sälj. Erfaren entreprenör som med nöje tacklar utmaningar och problem med digitala lösningar.

Affärsutvecklare

Anders Rosengren

Kontakta mig om du behöver hjälp med affärsutveckling! Själv har jag en gedigen erfarenhet som entreprenör och fokuserar gärna på kunden, affären, teamet och finanserna.

Innovationschef

Anna Petersson

Innovationschef med fokus på människan och AI för hållbar framtid! Driven möjliggörare, förändringsledare & nyfiken entreprenör. Låt oss samarbeta och skapa magi!

UX-designer

Arvid Gulin

UX-designer som brinner för att lösa komplexa problem och skapa designlösningar som förbättrar användarupplevelsen samt stärker kundens affärer.

AI Change Agent

Astrid Sjögren

Jag är teknikentusiast och ledarskapsnörd. Med människa och maskin i fokus vill jag hjälpa till att lösa de utmaningar vi står inför, både stora och små. Hur kan AI hjälpa dig?

Affärsutvecklare

Eric Nilson

Entreprenör som brinner för att lösa vår tids stora utmaningar med modern teknologi, nya affärsmodeller och aktivt styrelsearbete.

Machine Learning Engineer

Filip Bolling

Implementerar AI-baserade verktyg för att lösa viktiga problem här och nu. Ständigt uppdaterad i den senaste tekniska utvecklingen och de möjligheter som den möjliggör.

Affärsutvecklare

Frida Ängskulle

Hjälper företag att göra affärer, fungera bättre och få saker gjort. Fokus att bli mer hållbara.

Studentcoach

Gabriella Hildebrand

Jag sporras av möten och drivs av lusten att hjälpa studenter och tidiga entreprenörer. För mig handlar utveckling om att man vågar testa.

Affärsutvecklare

Göran Almén

Hjälper företag med att utveckla sina säljprocesser, genom digitalisering och segmentering.

Tjänstedesigner

Julia Stuxgren

Tjänstedesigner som verkar för att belysa kundbehoven. Visar kopplingen mellan att lösa behoven och organisationens förmåga att erbjuda bättre tjänster.

Service– & UX-designer

Joakim Nemback

Nyfiken och strategisk designer med styrka i analys, helhetsförståelse och samarbetsförmåga.

Affärsutvecklare

Marie Nilsson

Börja jobba med design tidigt i din entreprenör-sresa. Det tar din idé till nästa nivå och det blir lättare att kommunicera den till partners och investerare.

Affärsutvecklare

Ola Rynge

Skapar förutsättningar för att växa. Fokus på digitala lösningar. Expertis inom piloter och projektfinansiering med fokus att utveckla marknaden tillsammans med kund.

Docent med fokus på design och tjänsteinnovation

Pontus Wärnestål

Specialområde är design av AI-drivna tjänster där mänsklig upplevelse och värdeskapande genom användning står i centrum.

VD

Sandra Johannesson

Som utvecklingsingenjör och entreprenör vill jag utveckla idéer, innovationer och människor - så att de gör skillnad för sig själva, varandra och världen.

Docent inom Machine Learning

Stefan Byttner

Forskare och lärare med mer än 20 års erfarenhet av att undervisa och utveckla nya AI/ML algoritmer, hela vägen från lågkomplexa algoritmer till djupinlärning.

Innovationsrådgivare

Timo Lagerbjelke

Tidigare entreprenör inom systemutveckling och IT-säkerhet som numera fokuserar på innovation och affärsutveckling. Timo är dataingenjör och paralegal.