Skip to main content

Utveckla ditt företag

Vi brinner för att hjälpa företag att nå sin fulla potential

Innovationskraft för att skapa framtidens bolag och samhälle

Vill du ta din affärsidé eller företag till nästa nivå? Bra, då har du kommit helt rätt. HighFive är en katalysator för utveckling och innovation för alla som vill vara med och bygga framtidens bolag och samhälle. Vi tror att innovation och entreprenörskap är motorn för hållbar omställning. Med stor passion, bred kompetens och en bank av metoder och verktyg driver vi på innovationskraften i små och medelstora företag. Hos oss hittar du olika erbjudanden inom våra fokusområden digitalisering & datadriven innovation, människocentrerad AI, cybersäkerhet och hållbarhet. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att medverka eller medskapa. Vi är möjliggörare och älskar nya idéer, utmaningar och möjligheter!

 • AI är inte framtiden – det är nu

  AI är inte framtiden – det är nu

  De senaste åren har vi på HighFive, tillsammans med Högskolan i Halmstad, byggt upp ett unikt kompetenscentrum för att driva på utvecklingen och tillämpningen av artificiell intelligens hos halländska bolag. Med ett särskilt fokus på det vi kallar för människocentrerad AI har vi ett unikt erbjudande till bolag som i tidig fas vill utforska vilka möjligheter som tekniken ger, men även till de som har kommit en bit och nu med hjälp av spetskompetens vill accelerera sin AI-resa.

 • Kort film om AI.m processen

  Kort film om AI.m processen

  Ett av alla fantastiska bolag som deltagit i AI.m är Byhmgard. I AI.m fick de hjälp att utreda hur de kan applicera AI i verksamheten för att skapa en bättre, mer användarvänlig upplevelse och redan från start bygga en skalbar plattform för att stötta bolaget i sin tillväxtresa. Klicka på rubriken och se filmen (1:02 min) om Byhmgards AI.m process och vad den har gett dem.

 • Jämställdhetsmatchen

  Jämställdhetsmatchen

  Många studier visar att företag med kvinnligt eller jämställt ledarskap både är mer lönsamma och hållbara. Genom att delta i Jämställdhetsmatchen får ditt företag en konkret handlingsplan på hur ni kan öka jämställdheten – och bli mer framgångsrika.

 • Halland Tech Week

  Halland Tech Week

  Ett av våra fokus- och spetsområden på HighFive är människocentrerad AI. Därför anordnar vi Halland Tech Week i Halmstad med fokus på just detta otroligt spännande och högaktuella ämne. Under en heldag samlar vi ett antal experter, forskare, visionära entreprenörer och företagsledare i framkant av teknikens utveckling. Tillsammans utforskar vi AI:s potential att förändra vår värld och samtidigt sätta människan i centrum av den digitala revolutionen.

 • Digitalisering av besöksnäringsbolag

  Digitalisering av besöksnäringsbolag

  Digiboard VISIT är ett koncept där vi riktar oss till regionens företag inom besöksnäringen. Digitaliseringens möjligheter är enorma och kan skapa effektivare flöden, mer konkurrenskraftiga erbjudanden och en härligare upplevelse för kunden. Vi undersöker vart de största möjligheterna finns för respektive bolag, kartlägger olika insatser och bygger prototyper.

Innovationschef

Anna Petersson

Projektledare

Fredrik Larson