High Five för oss

Vårt erbjudande

Vi utvecklar människor, idéer och affärer till inkluderande innovativa tillväxtbolag i en kreativ miljö med anpassad kvalificerad affärsutveckling. Med vårt breda nätverk, och kopplingar till såväl akademi som näringsliv och kommun; skapar vi en kreativ, affärsdriven plattform för tillväxt i Halland.

Image

Du

Du är driven. Du har idéerna. Du ser möjligheter där andra ser problem. Du drömmer om att starta ett framgångsrikt företag.

Vi

Vi har processer för att utveckla dig och din affärsidé. Vi har affärsutvecklare som guidar dig. Vi har kompetens, erfarenhet, nätverk och möjligheter.

Oss

Tillsammans gör vi det möjligt. Du med ditt driv och din idé. Vi med vår kompetens, våra processer och våra affärsutvecklare.

Tillsammans jobbar vi för att förverkliga dina idéer.

Du har idéer. Du är driven. Du ser möjligheter. Du vill skapa framgångsrika företag. Och du ser hela världen som din marknad. Du är inte ensam.

Tillsammans jobbar vi för att förverkliga dina idéer. Oavsett vem du är eller hur du ser ut. Tillsammans hittar vi den där idén du kan driva framåt eller idén du vill investera i.

Fokus för oss är att utveckla dig som entreprenör och att utveckla företag. Du kommer att knyta kontakter med människor som har samma driv men andra infallsvinklar än du. Vår förhoppning är att detta inte är en slutstation för dig, vi hoppas att du utvecklas såpass att du snart kommer att stå på egna ben.

Under tiden kommer vi att pusha dig och vi kommer att ställa krav på dig. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska bli så framgångsrik som möjligt.

Vi kommer att sakna dig när du lämnar oss.

Ansök om att bli en del av oss

HighFive samlar de bästa idéerna och människorna med mod och tillväxtvilja. Tillsammans skapar vi framgångsföretag och synlighet för Halland!

HighFive är

Inspirerande

Inkluderande

Nyskapande

Handlingskraftiga

  • Alltid med kunden i fokus

Vill du bli en del av HighFive?

Om du känner igen dig i det du läst och om du är en driven person vill vi gärna ses. Vi skulle kunna skriva hur mycket som helst om vår sköna miljö, eller vår kreativa atmosfär och alla de andra fina orden, men det märker du när du kommer hit. Men oavsett vår miljö och atmosfär så ligger vårt fokus på att utveckla företag och att skapa framgångsrika entreprenörer.