Image

Omvandla idéer till nya företag

H5 Business är vårt inkubatorprogram som hjälper drivna entreprenörer att omvandla idéer till företag med skalbarhet, hållbarhet, tillväxt och unikitet i fokus. I H5 Business erbjuder vi en kreativ och inspirerande inkubatormiljö, med effektiva processer och fokus på kvalificerad affärsutveckling, som blir en växtplats för idéer och entreprenörer med tillväxtpotential. Du ansöker enkelt till vår process digitalt nedan. Du kan ansöka till flera av våra områden, vi välkomnar alla typer av idéer, stora som små.

Sök till HighFive Business

Om du känner igen dig i det du läst och om du är en driven person vill vi gärna ses. Vi skulle kunna skriva hur mycket som helst om vår sköna miljö, eller vår kreativa atmosfär och alla de andra fina orden, men det märker du när du kommer hit. Men oavsett vår miljö och atmosfär så ligger vårt fokus på att utveckla företag och att skapa framgångsrika entreprenörer.

För entreprenören

H5 Business vänder sig till dig som vet eller kanske inte ännu insett att du är en sann entreprenör. Du kan vara ensam eller i team. Du söker in till inkubatorn och vi kommer träffa dig för ett antagningsmöte där vi givetvis skickar med dig affärsutveckling oavsett utfall. Får du ett positivt svar är du varmt välkommen till Hallands tillväxtmotor. Du erbjuds affärsutveckling, nätverk, kontorsplats och ett härligt tempo och team. Du får en specifik affärsutvecklare kopplad till dig och vi har ett stort team där vi gärna kopplar på ytterligare resurser för bästa effekt.
Image
Image

en plats fylld av energi

Du får ta del av kompetensutveckling, HighFive Days, du tilldelas eget kontor och ett Advisory Board. Hur bra? Vi har en gedigen process och gater sker efter tre respektive sex månader då vi tittar på utvecklingen i bolaget men framför allt på dig som entreprenör. Ibland bedömer vi att idén inte riktigt är mogen ännu. Då får du gärna söka in på nytt längre fram eller kanske önskar du då kopplas på våra härliga byrålåde-idéer från något av våra CarveOut bolag. Kanske blir du en av våra fantastiska Advisory board medlemmar. Du blir en viktig kulturbärare och vi ser gärna att du sitter hos oss ett par dagar i veckan, upp till arton månader. Varje onsdag har vi nätverksfrukost och ett par gånger om året våra uppskattade Lunch n Learn events. Varmt välkommen att söka!

Bli en highfivare

Du blir en viktig kulturbärare och vi ser gärna att du sitter hos oss ett par dagar i veckan, upp till arton månader. Varje onsdag har vi nätverksfrukost och ett par gånger om året våra uppskattade Lunch n Learn events. Varmt välkommen att söka!
Image