Image

Omvandla idéer till nya företag

H5 Business är vårt inkubatorprogram som hjälper drivna entreprenörer att omvandla idéer till företag med skalbarhet, hållbarhet, tillväxt och unikitet i fokus. I H5 Business erbjuder vi dig en kreativ och inspirerande inkubatormiljö, med effektiva processer och fokus på kvalificerad affärsutveckling. Du erbjuds kontorsplats, coachning och ett sammanhang i en startup-kultur där entreprenörer och forskare utbyter erfarenheter.

Sök till HighFive Business

HighFive har fokus på att utveckla företag samt skapa framgångsrika entreprenörer, vi erbjuder dig en skön miljö och en kreativ atmosfär.

För entreprenören

H5 Business vänder sig till dig som är eller kanske vill bli en sann entreprenör. Du kan vara ensam eller i team. Du söker in till inkubatorn där vi träffar dig för ett antagningsmöte, får du ett positivt svar är du varmt välkommen till vår business process där du får en personlig affärsutvecklare, nätverk, kontorsplats och ett härligt tempo och team. Vi kommer givetvis skicka med dig affärsutveckling oavsett utfall.
Image
Image

en plats fylld av energi

Vi har en gedigen process och gater som sker efter tre respektive sex månader då vi tittar på utvecklingen i bolaget men framför allt på dig som entreprenör. Ibland bedömer vi att idén inte riktigt är mogen ännu. Då får du gärna söka in på nytt längre fram eller kanske önskar du att kopplas på våra härliga byrålåde-idéer från något av våra CarveOut bolag. Du blir en viktig kulturbärare för HighFive och vi ser gärna att du sitter hos oss ett par dagar i veckan, upp till arton månader. Varmt välkommen att söka!