AI.m

I projektet AI.m ger innovationsarenan HighFive och Högskolan i Halmstad halländska företag en unik möjlighet att öka sin konkurrenskraft med hjälp av människocentrerad AI i en skräddarsydd innovationsprocess. Till din tjänst står experter inom AI, servicedesign och affärsutveckling, studenter med kunskap och hunger som hjälper er lösa era utmaningar och forskare redo att omsätta sin expertis till just ditt företags verklighet.

Hösten 2021 kickar vi återigen igång en ny omgång av AI.m. Vi bjuder in till en kostnadsfri digital kickoff och inspirationsevent tisdagen den 14/9 klockan 13–15. Här får ni möta innovationsledare, ett par av forskarna och experterna som berättar mer om människocentrerad AI och hur ni kan dra nytta av att vara med i innovationsprocessen. Har du frågor, funderingar eller vill anmäla dig redan nu? Skicka ett mail till anna.petersson@h5halmstad.se

Läs mer och anmäl dig här

halland tech

Halland Tech är ett marknadsförings- och kompetens­­utvecklings­­paraply för att visa på konkreta möjligheter med ny teknik och digital transformation i Halland.


Halland Tech Meet arrangeras av HighFive, målet är att sprida goda arbetssätt inom ny teknik och digitalisering, mellan företag och organisationer. Förhoppningen är att eventet ska sätta Halland på kartan inom teknikscenen och locka fler företag och personer inom teknikbranschen att vilja bo och verka i regionen. Läs mer och anmäl dig här.

HighFive är åter igen medarrangörer i Halland Tech Week som äger rum den 5-9 oktober 2021.
Förra årets Halland Tech Week blev en succé, och redan nu är planeringen i fullgång inför höstens event! Programmet för veckan släpps den 1 september på Hallandtech och riktar sig till företag och organisationer, studenter och allmänhet för att visa på konkreta möjligheter med ny teknik och digital transformation. Eventet genomförs både fysiskt, digitalt och hybrid runtom i Halland. Självklart är deltagandet helt kostnadsfritt. Läs mer och anmäl dig till Halland Tech Week här.

Silicon halli 2021
for doers and belivers
22-24 juli

Att många startup läggs ner innan de fått möjligheten att möta kunden är ingen nyhet, vi på HighFive vill förändra det, vi vill att dessa innovationer som förändrar och underlättar individers vardag skall få se dagens ljus, ingen dröm är för stor! 

Silicon Halli är ett EU-projekt som vi på HighFive tillsammans med samarbetspartners, Coo-Create, Potential.VBG och InQb fullföljer för fjärde året. De entreprenörer som söker in till årets process får inte bara möjligheten att testa sin idé, tjänst eller produkt utan de får även 10 timmar personlig affärsutveckling, 12,000 kr till att utveckla sitt test samt inspirerande workshops där vi tillsammans förbereder oss inför den marknad och målgrupp entreprenören vill nå ut till.

Med hjälp av de minievents som genomförs på Hallifornia i Varberg, har entreprenören chansen att i en mindre och sluten grupp diskutera, analysera och få feedback från riktiga användare, innan lansering, vilket leder till att små misstag går att fixa innan idén når marknaden.

Vill du vara en av feedbackdeltagarna som får chansen att i minieventen testa produkten eller tjänsten samt bidra till att dessa bolag går framåt i sin utveckling? Gå då in på Hallifornias hemsida och anmäl dig idag!

anmäl dig till minieventen här


Kontakt och mer information om Silicon Halli:
sofia.hellman@h5halmstad.se