Skip to main content

Etablerat företag

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå?

För dig som är en del av det halländska näringslivet

Då världen är i ständig förändring behöver du som företagare vara öppen för nya utmaningar och möjligheter. Med insatser inom exempelvis digitalisering, AI och jämställdhet hjälper vi dig att ställa om, nå nya höjder och skapa nya konkurrensfördelar. Alltid med fokus på hållbarhet.

HighFive är spindeln i nätet och en katalysator för utveckling och innovation för hållbar tillväxt, stärkt konkurrenskraft och nya arbetstillfällen. Med vårt know-how och breda nätverk är vi en innovationspartner för företag i hela Halland. Vi tror på samverkan och kraften som uppkommer när människor från olika bakgrunder och erfarenheter träffas och arbetar mot samma mål.

 

 • AI.M

  AI.M

  Projektet AI.m ger innovationsarenan HighFive och Högskolan i Halmstad halländska företag en unik möjlighet att öka sin konkurrenskraft med hjälp av människocentrerad AI i en skräddarsydd innovationsprocess.

 • Halland Tech

  Halland Tech

  Halland Tech är en arena som visar på konkreta möjligheter med tekniska och digitala lösningar. Målet är en stärkt innovations- och konkurrenskraft. Vi vill visa på möjligheterna med Halland som plats att leva och verka i.

 • Datadriven Innovation i Halland

  Datadriven Innovation i Halland

  Tillsammans med Högskolan i Halmstad, Leap for Life och Region Halland, driver vi projektet Datadriven Innovation i Halland. Projektet riktar sig både till alla SME-bolag i Halland som är nyfikna på att utveckla sitt bolag med hjälp av data-driven innovation och artificiell intelligens, men även till bolag som verkar inom hälsoteknikområdet.

Innovationschef

Anna Petersson

Kontakta mig om du är ett bolag med ambitioner

Kontakta mig om du är intresserad av något av våra innovationsprojekt. Jag brinner för att skapa värde och hållbar tillväxt med hjälp av oliktänkande människor, innovativa arbetssätt och ny teknik.

Man och kvinna som arbetar tillsammans i en grupp jämställt

  Här kan du kontakta oss på HighFive

  Fält markerade med en * är obligatoriska