Skip to main content

För dig med startup-drömmar

Det finns inga spikraka startup-resor. Men genom att vi erbjuder dig rätt mix av coachning, kontakter och samarbeten blir resan betydligt enklare. Hos oss på HighFive får du stöttning från idéfas till internationell lansering. Genom vårt inkubatorprogram hjälper vi dig att omvandla en idé till ett fungerande företag. Som antagen sitter du hos oss i upptill 18 månader. Du får en kontorsplats, mentorskap och aktiv coachning – med fullt fokus på hållbarhet, skalbarhet, tillväxt och unikitet.

Så här arbetar vi

Så här arbetar vi

Vilket stöd behöver du och ditt företag för att växa?
Vår arbetsmodell innehåller fem steg som tillsammans maximerar dina förutsättningar att lyckas. Varje steg är uppdelat i ett antal gater där du får stå upp för din idé och visa att du är på rätt väg. Vi boostar dig med erfarenhet innovation, hållbarhet, digitalisering eller något helt annat? Bland våra mentorer finns det en lång rad av kompetensområden och branscherfarenheter – alla redo att vara bollplank åt dig!

Processen:

Hit kommer du som har en affärsidé eller dröm om att driva företag. Här kollar vi av om din idé uppfyller kraven för vår förinkubator. Det kan till exempel vara att den kan skapa hållbara förändringar i samhället.

Som deltagare i förinkubatorn får du kontorsplats, mentorskap och aktiv coachning. Under den första delen av förinkubatorn ligger fokus på att visualisera din idé – för att visa att den innehåller en snabb och effektiv väg till avslut i affären.

Under förinkubatorns andra del ligger fokus på din affärsmodell. Här får du bland annat hjälp med att göra en omvärldsanalys och handlingsplan.

Nu är du inne i inkubatorn. Här ligger fokus på att skapa och bygga team. Och att se över skalbarheten i din affärsmodell. Hur hanterar du 5000 kunder lika enkelt som du hanterade 20 kunder?

Under den sista delen av inkubatorn arbetar du med att knyta fler kontakter och att maximera din tillväxt. Här får du visa att du har idéerna, sakkunskapen och drivet. Och vi hjälper dig att växla upp, stärka din affär och hitta vägar framåt.

 • Klara, färdiga - Sök!

  Klara, färdiga - Sök!

  Känner du dig redo för att ta din idé eller ditt företag vidare till nästa nivå på din företagsresa? Så spännande! Då är du välkommen med din ansökan till vårt inkubatorprogram på HighFive!

 • Inspireras av andras resa

  Inspireras av andras resa

  Vi har haft förmånen att coacha över 100 startups genom åren i vårt inkubatorprogram. Nyfiken på vilka bolag som är i processen just nu eller som gått vidare efter inkubatorn?

 • Ingen idé är för tidig eller för liten

  Ingen idé är för tidig eller för liten

  Kanske är du i ett tidigt skede och behöver hjälp med något specifikt eller för att göra dig redo att ansöka till vårt inkubatorprogram? Läs mer om hur vi på HighFive och våra samarbetspartners kan hjälpa dig i början av din startup-resa.

Studentcoach

Gabriella Hildebrand

Inkubatoransvarig

Mikael Roupé