Skip to main content

Student

Tillsammans med Högskolan i Halmstad vill vi öka studenters entreprenöriella förmågor

För dig som är student

Alla som drömmer om att starta eget företag ska få chansen – särskilt du som student. Till oss på HighFive är du alltid välkommen, med eller utan en idé. Och du behöver ingen som helst förkunskap. Genom att vi kostnadsfritt boostar din kreativitet och beslutsförmåga kan du gå från idé till handling. Med små medel kan du komma långt! Hos oss har du möjligheten att fylla på ditt CV för din framtid. Som sagt, du behöver ingen erfarenhet, bara viljan! 

Så här arbetar vi

Så här arbetar vi

För att främja ditt entreprenörstänk samarbetar vi med Högskolan i Halmstad. Genom vår kostnadsfria studentprocess får du möjlighet att utveckla dig själv eller din affärsidé under studietiden. Vi har även entreprenörer i vår businessprocess som ibland är i behov av att få in ny kunskap och kreativt tänk. Här har du möjligheten att dels få in en fot i arbetslivet men också utöka plånboken under din studieperiod.

Hos oss får du öva på saker som är viktiga i livet – att stå upp för dina idéer, samarbeta och bli mer kreativ. Vi har också kurser i hur du skapar en riktigt bra presentation samt olika workshops t.ex. med fokus på att du skall få träffa olika arbetsgivare ute i näringslivet.

Vi finns här för dig, för att du ska lyckas i framtiden! 

  Kom i kontakt med en studentcoach på HighFive

  Fält markerade med en * är obligatoriska
  Studentcoach

  Gabriella Hildebrand

  Studentcoach

  Oscar Ulming